SI PELUKIS WARKAH BERMADAH

Cantik tak semestinya Sempurna,
Hodoh tak Semestinya cacat,
yang baik DiSangka Durjana ,
Yang Jahat diikuti cepat.

jikalau mendung,belum tentu turunya hujan.
Jikalau hujan,belum tentu datangnya petir.
jikalau petir,belum tentu bersaingkan taufan,
jikalau diberi hidayah,sudah tentu Allah terlalu hampir.
selamat datang ke Blog Saya ini ok.. Chil~ =D

Monday, 29 August 2011

[tip] macam mana nak tahu perwatakan perempuan

Macam mana kita nak tahu ciri-ciri ataupun perwatakan seorang perempuan ni ek??..
adakah dier mudah di dampingi?adakah dier ni gembeng?adakah die ni peramah.?..
ISh..mesti susahkan?..so,macam mana kita nak tau perwatakkan mereka ni...hehe..OK SAYA SHARE BERSAME.

Perempuan yang peramah

  • Apabila dia sedang duduk keseorangan,dia pasti tidak lekang melihat keadaan sekeliling dia.Kejap tengok kanan,kejap tengok kiri,kejap tengok depan.
  • apabila bercakap dengan membe2 dia,dia lebih suka mendengar perbualan membe die daripada dia menyampok..yang suka menyampok tu,bukan peramah,tuh GEDIK..haha..(Sori klu terasa)hihih..
  • KEbiasaanya,perempuan yang peramah ni mata dia jenis bulat bukan sepet,hehe..bibir dia sederhana besar.

Perempuan Gedik dan berlagak
  • Apabila dia duduk keseorangan dia akan merungut sorang2 tak tentu pasal.Ini tak kena,itu tak kena.
  • Bibir dia muncung macam bibir itik.hheehe..
  • Kalau dia bercakap dengan membe dia,dia jek nak menang,hahaha..tak pon dia akan garu kepala sambil tengok langit..tu simpthom la tuh..
  • kalau berjalan dalam kumpulan.dia yang paling depannnn sekali..haha..
Perempuan (PlayGirl)
  • banyak alasan bila berkata-kata.
  • handphone sampai 3..ish..(nokia gantung kt leher,I-Phone Pegang kt tangan,Sony Letak dalam beg).wuih..
  • bila cakap dengan kita,dia akan tenung mata kita dalam2..
  • bila berbual dalam talifon dengan lelaki(walaupun member),Dia akan cakap macam BAjet AYU..hahaha...
  • bila duduk sorang2,mata melilau lilau jek carik jantan..
Perempuan Gila S*X
  • Kalau berbual dengan lelaki,dia akan merapatkan lagi jarak antara laki tuh,
  • kalau berbual,tangan dia tak reti dok diam.tergoyang2..
  • pakai baju menonjol atau menjolok mata.
  • Kalau berdiri,Dia tak akan dapat berdiri dengan tegak.dia akan membongkok sikit pastu tak leh dok diam ponggong dia.(terkinja-kinja)haha..
perempuan queen qontrol
  • kalau berbual,dia suka keluarkan jari telunjuk dia.
  • mata nya bulat tetapi dia suka tutup mata dia sedikit kalau keseorangan.
  • dekat tangan,Handphone mesti melekat walaupun tidak main mesej.

Pesanan jek :jangan lah carik bini yang queen control,nanti duet kita pon die control..hahaha..

8 comments:

sergeant keroro said...

nice!! :)

p/s : disable word verification ye :)

~ku hanya seorang insan~ said...

tk phm la..cm ne nk disable ek?

TK said...

info bagus... :)

~ku hanya seorang insan~ said...

hihih..TK...Ni melalui Pemerhatian Sye..tk tau btol ke tk.hehe

~ku hanya seorang insan~ said...

hihih..TK...Ni melalui Pemerhatian Sye..tk tau btol ke tk.hehe

TK said...

TK paling setuju bab playgirl tu... ada sorang kawan TK tu, bila bercakap ada je macam2 alasan yang keluar... hp ada sampai 2, tapi guna untuk contact lelaki je lebih... cara cakap ngan laki, manja giler...

TK said...

TK paling setuju bab playgirl tu... ada sorang kawan TK tu, bila bercakap ada je macam2 alasan yang keluar... hp ada sampai 2, tapi guna untuk contact lelaki je lebih... cara cakap ngan laki, manja giler...

~ku hanya seorang insan~ said...

hihihi..Biase la tu TK..Symptom2 ni Mmg sllu berlaku...Cume kite jek perasan dgn tk perasan..hehehe..nti AB post tntang PErwatakan Lelaki plak oK!..=D...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SIAPA NAK JADI DEALER TOUPUP

SIAPA NAK JADI DEALER TOUPUP
INI KERJA PART TIME SESUAI PADA SEMUA PERINGKAT USIA>

SINI ADA BLOG YANG BEST.LAI-LAI..=D