SI PELUKIS WARKAH BERMADAH

Cantik tak semestinya Sempurna,
Hodoh tak Semestinya cacat,
yang baik DiSangka Durjana ,
Yang Jahat diikuti cepat.

jikalau mendung,belum tentu turunya hujan.
Jikalau hujan,belum tentu datangnya petir.
jikalau petir,belum tentu bersaingkan taufan,
jikalau diberi hidayah,sudah tentu Allah terlalu hampir.
selamat datang ke Blog Saya ini ok.. Chil~ =D

Saturday, 3 September 2011

[panas] Generasi Bebas Maksiat 18sX


   Zaman permodenan sekarang ni banyak sangat dah masaalah2 SoSIAL yang melibatkan 

ramaja-remaja yang masih bersekolah .Bukan sahaja di sekolah rendah,mahupun disekolah rendah..ish3...

            Adakah kita GENERASI BEBAS MAKSIAT?? mana pergi maruah dan agama kita?..

Cuba anda semua lihat gambar yang AB upload tuh..
.
.
.



Berbaju Sekolah lagi...Bila masa maksiat ni dilakukan??..lepas balik sekolah??sebelum pergi 

sekolah?dalam sekolah??atau ponteng skola??ish3..mak bapak diaorang ni tak ambil berat ke

 pasal anak dia.?  







=.-
budak sekolah,terang2 pelajar melayu..Pelajar india cina yang sexy2 tu pun tk de wat keje2

 macam ni dekat tempat awam pulak tu!..MasyaAllah..

tak takut ke kene panah petir dik Oi..

Allah murka Dengan Perbuatan ZINA..
mule2 rabe2

lepas raba,try dan cuba
bile dah takde dara,menyesal tak berguna


HUKUMAN BAGI PENZINA
Didunia ,penzina yang belum kahwin bagi lelaki sebat 100 kali,begitu juga yang perempuan,bagi yang sudah berkahwin,Lelaki diRejam Sampai mati atau mengikut had hukum hudud.
Jika Terlepas diDunia,Penzina akan DiSula pada duburnya Dengan Besi Yang panas dan Sangat tajam hingga tembus ikut mulut sipenzina.Besar besi itu sebesar peha lembu.
Bertapa siksanya hukuman itu?
Apabila besi itu tembus ikut mulut,maka semua organ2 dalaman juga terkeluar ikut mulu SIPENZINA...
notakecewa : Ilaai illah.stulilFirdaus Sia Ahya.Wala aqua,Alan Nabi,Jahimm..

2 comments:

sergeant keroro said...

manusia yang alpa dengan nikmat dunia, kita yang masih sedar kena ingatkan :)

p/s : rasanya elok diberikan penerangan, mungkin gambar terlalu censored.

boleh mendatangkan ghairah, menunjukkan aurat :)

rasanya gambar perlu dibuang kot.

cuba beri penerangan secara umum.

happy blogging :D

~ku hanya seorang insan~ said...

hihihih...sye post skli,supye dieorang malu dgn zaman skrang ni..
kesedaran melalui penghilahatan yg nyata itu sangat berkesan..

tapi jgn risau..saye dah cencoredkn ketige2 gmba tu ok.=)...
thank KERORO!..
klu rajen,join la contest sye ok!..=D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SIAPA NAK JADI DEALER TOUPUP

SIAPA NAK JADI DEALER TOUPUP
INI KERJA PART TIME SESUAI PADA SEMUA PERINGKAT USIA>

SINI ADA BLOG YANG BEST.LAI-LAI..=D