SI PELUKIS WARKAH BERMADAH

Cantik tak semestinya Sempurna,
Hodoh tak Semestinya cacat,
yang baik DiSangka Durjana ,
Yang Jahat diikuti cepat.

jikalau mendung,belum tentu turunya hujan.
Jikalau hujan,belum tentu datangnya petir.
jikalau petir,belum tentu bersaingkan taufan,
jikalau diberi hidayah,sudah tentu Allah terlalu hampir.
selamat datang ke Blog Saya ini ok.. Chil~ =D

Thursday, 1 September 2011

[Tip] Lelaki Curang





Apakah tip2 Lelaki curang??


Semua mesti tau ni...hehe..semua pon ader pengalaman kan..biaselah tuh..So,Hari ini saya (AB)


 sebagai seorang lelaki ,ingin menyelamatkan kaum2 wanita diluar sana tu..haaaa..Kenapa saya


 nak selamatkan??Sebab,Saya pun ada akak dan adik perempuan juga..=).ok?...LAYAN...




TIP-TIPnya Ialah


  1. nak tau lelaki ni curang,perhatikan mata dia.Lelaki yang selalu atau suka mencurangi perempuan, beliau ada satu habit iaitu, memandang wanita dengan begitu tak tau malu sekali,atas bawah dia singgahkan mata belalang die tu.Makin dia tak kenal perempuan itu,makin dia liar tengok pompuan tu..haha..
  2. kalau bercakap dengan kekasih didalam talifon selalunya menggunkan ayat ini untuk mengelak daripada kantoi cepat."Yang,Abg nak talifon mak kejap la yang"..(bagi lelaki,bila nak talifon mak,cuma perlukan 10 minit sahaja)kalau lebih daripada tu.hahaa..JAGA2 ye perempuan.
  3. Facebook lelaki playboy akan selalu block FB awek dia.Tak pon, dia kata kat awek dia "abg tak pandai la main facebook2 ni".
  4. BAB HP pula....hahaha..ni paling senang nak detect.cuba anda periksa no dekat ContactDetail dier kat DialUp dan MissCall dia..ok macam ni..Kire berapa banyak no yang dia contact,pastu tengok no yang baru dia dail,no kedua baru dan ketiga baru,Berapa jauh time antara ketiga-tiga no tu..kalau nombor yang pertama tarihknya hari ini,tengok pulak tarikh nombor yang kedua,bezakan tarikh no 1 dan no 2 serta no 3..Jika tarikhnya masing2 selang 3 hari,maka,BOy anda telah mendelete lebih 4 number  yang dia dail sebelum dia berjumpe dengan anda.haha..begitu juga dengan mesej dia...
  5. lelaki curang biasa jarang keluarkan duit untuk makwe dia.Mean,Dia lebih suka kikis duit makwe dia.
  6. tip ini boleh kantoikan pakwe anda ada perempuan lain.Step 1,pinjam HP orang(membe ke,adik ke).Step 2:Text dia.."Abang,Col number ayang sekejap..ergent..ni no member"...Kalau dia talifon number anda.AlhamDullilah..Kalau dia tak talifon number anda 1 hari suntuk tu..HAAAA..Kantoi sudah..haha..
  7. kalau kaluar dengan Girlfriend Dia.HP dia MEsti Silent.TK pon Off..

Notapundek:Curang itu indah  =D

2 comments:

TK said...

yang no.1 tu sangat bahaya..!!! tak sukanya bila ada lelaki pandang perempuan dengan pandangan yang @#$%!... rasa macam nak korek je mata dia keluar...

~ku hanya seorang insan~ said...

sebab mate die tk penah kene korek yang dier pndang *@&$#...huhuh..sellu dier korek idong jekk..
klu ader dier wt kt awk..Awk korek mate dier ea..=D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SIAPA NAK JADI DEALER TOUPUP

SIAPA NAK JADI DEALER TOUPUP
INI KERJA PART TIME SESUAI PADA SEMUA PERINGKAT USIA>

SINI ADA BLOG YANG BEST.LAI-LAI..=D