SI PELUKIS WARKAH BERMADAH

Cantik tak semestinya Sempurna,
Hodoh tak Semestinya cacat,
yang baik DiSangka Durjana ,
Yang Jahat diikuti cepat.

jikalau mendung,belum tentu turunya hujan.
Jikalau hujan,belum tentu datangnya petir.
jikalau petir,belum tentu bersaingkan taufan,
jikalau diberi hidayah,sudah tentu Allah terlalu hampir.
selamat datang ke Blog Saya ini ok.. Chil~ =D

Sunday, 11 September 2011

[projekku] minggu pertama. 4 KILO?

bila da kurus ,dia nampak lebih hense,?Kalau AB kurus??haha

Alhamdullilah..termasuk hari ini sudah seminggu AB wOrkOut dan berusehe dengan Misi AB.hihih...


memang penat.Sakit2 sakit badan.Tetapi??..Berkat Usaha Ab sepanjang minggu ni menghasilkan perubahan yang cukup baik.Sebab apa?


BUKTI 1


semalam AB balik rumah sekejap jumpa parent.


AB :Assalamualaikum..


mama : Aik,Da kurus sikit kau ni?Tak de duit ke nak makan?Dah berapa Hari kau tak      makan?


AB : XD...jangan la puji lebih2 mama.hehe..Angah diet la mak..


mama :yeke?kau tak amek dadah ke (cakap perlahan-lahan)


AB :MAKKKK!!sampai hati mak cakap angah macam tu..angah tau mana baik mana burukkan mak..angah kan  dah besar..


mama : haaa ,bgus lah..lepas ni ramai la berkepit dengan kau!..


AB : HAHAHAHAH..!!!terus bla pergi dapur cari makanan.(sebab seminggu AB tak makan nasi,Mak masak sedap pulak,,dari depan dah bau..Tapi AB makan Cikit jek ler..hehe.)




Bukti 2


member 1 : Eh haq!.muscle tangan kau macam dah besar lah.


member 2 : Yelah haq..Kenapa bahu kau macam orang angat berat jek..


AB :   Aku pergi GYM ler bro..hehe..


kalau mereka boleh .kenapa tak AB?




tu lah antara bukti2 AB ade sedikit perubahan pada minggu ni..
tapi....Memang banyak halangan untuk melakukan misi ni..Orang Ejek2, 
antaranya :
1. Poyo la kau nak kurus,kau tak makan nasi pon gemok juge,,
2. Fuh,HAQ nak pergi GYM..!!...Semangat gila (sambil mengejek2 angakt barang2 berat.)
3. Bengang la juge bila makan dengan dieorang kat restoran.Dieorang makan nasi pataya,nasi paprik,nasi USA.Sume tu AB punye Kegemran plak tu.Tapi Ab makan Sup Sayur campur jek..Dieorang macam perli yang AB ni baru lepas operation tekak lah ,tak ley makan bende keras2.SIot jek!.


Tapi AB tak pernah berputus asa dek manusia yang tak boleh tengok orang senang!..
Ish>!geram juge..tapi sabor jek la..Sebulan lagi mesti nampk perubahan ketara.hihihi....


itu jek lah rasanya buat hari ni..HAri ini cuti,Sebab ahad GYM tk bukak.hehe..
K.Support me Ya GUYS!..


Notakotak: Dimana ada kemahuan ,Disitu ada jalan..Nak seribu daya,taknak seribu dalih..=D

5 comments:

Paris Hilton (M) said...

ahai caiyokk!!!

KhAiReDzAiMy said...

usaha tangga kejayaan.,.. kana tahan nafsula..

~ku hanya seorang insan~ said...

huhuh..thank GuyS!..
i hope ,someday would be success of this mission.hehe..

TK said...

harap awak berjaya...! sabar ya! jangan peduli apapun kata2 negatif dari org sekeliling... oh ya! untuk berjaya, disiplin itu sangat penting tau!

~ku hanya seorang insan~ said...

hehe...
thank TK..nti da kurus tkde lah pkiak psl Kegemukkan lagi..hihih..
thank you so much!.=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SIAPA NAK JADI DEALER TOUPUP

SIAPA NAK JADI DEALER TOUPUP
INI KERJA PART TIME SESUAI PADA SEMUA PERINGKAT USIA>

SINI ADA BLOG YANG BEST.LAI-LAI..=D